Aanbieding voor nieuwe cliënten controleopdrachten

Is uw onderneming controleplichtig of wilt u vrijwillig uw jaarrekening gecontroleerd hebben dan ontvangen de eerste 10 nieuwe klanten van ons iets extra’s.

De eerste 10 nieuwe klanten bieden wij één van de volgende producten aan:

  • AVG-scan
  • Fiscale scan
  • Financiële APK

AVG-scan
Indien u kiest voor een AVG-scan dan zal een jurist met u doornemen of uw onderneming voldoet aan de regelgeving omtrent de Algemene verordening gegevensbescherming. Er wordt onder andere gekeken of u verwerkersovereenkomsten heeft opgesteld met verwerkers en/of uw register voor persoonsgegevens voldoet aan de wet- en regelgeving.

Fiscale scan
Indien u kiest voor de fiscale scan zal een ervaren fiscalist met u uw belastingaangiften doornemen en met u de kansen en bedreigingen vanuit de wet- en regelgeving en jurisprudentie op u of uw (type) organisatie bespreken. Uw kunt kiezen voor een fiscale scan voor de inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting of loonbelasting.

Financiële APK
Indien u kiest voor de financiële APK zal één van onze specialisten aan de hand van uw jaarrekening en administratie u advies geven over uw financiën, het voeren van uw administratie en over de financiële gezondheid van uw onderneming. Daarnaast ontvangt u van ons informatie over branchegenoten vanuit BIZ.

Meer informatie
Wilt u meer informatie, neem dan contact op onze professional Dirk Beck RA op nummer 06 – 53 17 88 93 of vul het contactformulier in onder Contact.

Meer weten? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u binnen een dag terug.
    Onze partners

    Om de kwaliteit van onze diensten hoog te houden, zijn wij aangesloten bij de volgende organisaties.