Oude Middenweg 17, 2491 AC Den Haag

Wij zoeken nieuw talent!

Wil je werken in een dynamisch team met een goede werk-privé balans, waarbij je de gelegenheid hebt om jezelf te ontwikkelen door middel van studiefaciliteiten en praktijkervaring? Solliciteer dan nu!

Wij zijn een jong team en we zijn aan het groeien als organisatie. Talent is daarom altijd welkom bij ons. Let wel even op de punten hier onder. We nemen niet zomaar iedereen aan.

  • Je hebt een positieve instelling.
  • Je houdt wel van een uitdaging.
  • Je wilt jezelf steeds verder ontwikkelen.
  • Je wilt werken in een team met gezellige collega’s.
  • Je kunt tegen kritiek en een stootje.
  • Je houdt van een gezellige borrel.

Available Jobs

Functienaam
Afdeling

Gevorderd Assistent Controlepraktijk

Controlepraktijk

Omschrijving functie

Als gevorderd assistent controlepraktijk richt je je hoofdzakelijk op het uitvoeren van controlewerkzaamheden onder begeleiding van een controleleider en/of externe accountant. De opdrachten betreffen wettelijke, vrijwillige en beoordelingsopdrachten. Jouw doel is het verkrijgen van voldoende en geschikte controle-informatie en te zorgen dat deze op een kwalitatief goede manier worden vastgelegd in het controledossier. Hierbij zorg je ervoor dat steeds wordt voldaan aan de van toepassing zijnde richtlijnen en kwaliteitsstandaarden.

Naast de controlewerkzaamheden neem je ook deel aan diverse overlegvormen, zoals het vaktechnisch overleg. Bij ons kun jij jezelf ontwikkelen door het volgen van cursussen, maar de ambitie om jezelf door te ontwikkelen door middel van een opleiding is een pré. Een combinatie van werken en studeren behoort daarom tot de mogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan het profiel, dan komen we graag met jou in contact. Wij zijn benieuwd naar jou en jouw ambities. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Dirk Beck RA: 06 53 17 88 93.

 

Meer Informatie